Week 3 van mijn project ‘ by Irina Irina’

https://elvybarbar.com/2018/03/06/week-3-van-mijn-project-by-irina-irina/

Klik op deze link voor het Engelse patroon by Irina Irina. Wil je mijn Nederlands patroon met handleiding om de jurk te haken en in elkaar te zetten stuur me dan een mailtje elvybarbar@gmail.com

In tegenstelling tot mijn vorige roze project gaat dit een stuk langzamer. Vooral het aan elkaar haken is best nog wel ingewikkeld. Ik heb nu de bovenkant gemerkt met groene stickertjes zodat ik niet niet in de war raak en alles aan de verkeerde kant haak.

Ook heb ik net nog 4 bollen extra besteld.Een rekenfout is zo gemaakt. Stel dat 10 bollen net te weinig zijn!  Dan zou ik toch een ontzettende sukkel zijn. En dat is nog aardig gezegd.

Ik heb nu de slag te pakken en hoop dat het vanaf nu sneller gaat. De bloemen en tussenstukjes  lijken op het patroon en het aan elkaar haken heb ik ook door.

Voor dit project heb ik ook een laptray van Bosign besteld omdat je veel op je schoot moet werken en het gehaakte stuk toch wel een behoorlijke omvang gaat krijgen.  Ik heb heel veel tips gekregen van medehaakster. Bedankt allemaal.                                         Deze is het geworden.

Ik hou jullie op de hoogte.

2 gedachtes over “Week 3 van mijn project ‘ by Irina Irina’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *